Tuloslistat
Results

Yhteistulokset - Total results

Sunnuntai - Sunday
- Tulokset 2.päivä- Results 2nd day
- Väliajat - Splits

Sarjojen H18 ja D16 tulosluettelot on hylätty väärässä paikassa olleen rastin takia. Hylkäyspäätöksen tekivät järjestäjät itse. Palkinnot jaettiin lauantain tulosten perusteella.

Lauantai - Saturday
- Tulokset 1.päivä - Results 1st day
- Väliajat - Splits

HS:n reittihärvelit - Route Gadgets

Sunnuntai - Sunday
- Aikuiset - Adults
- Lapset - Children

Lauantai - Saturday
- Aikuiset - Adults
- Lapset - Children

Kuntosuunnistus - Open orienteering

Kuntosuunnistajia kävi metsässä lauantaina 117 ja sunnuntaina 114. Muutama 'oma rata' on saattanut aiheutua sekaannuksista rastikoodeissa, ei itse suunnistajista.

Yleisesti kuntosuunnistajat kiittelivät ratoja. Kuntosuunnistajien keskuudessa tehdyn haastattelun tulokset tulevat tänne myöhemmin-

Tulokset 2.päivä - Results 2nd day
Väliajat - Splits

Tulokset 1.päivä - Results 1st day
Väliajat - Splits

Rastiralli - Small children orienteering

Rastiralli keräsi lauantaina yli 30 osanottajaa. Mutta suorituksia tulikin sitten paljon enemmän, koska moni kävi parantamassa tulostaan jopa useamman kerran. Nopeimmin tämän puolen kilometrin ja viiden rastin radan selvitti Katariina ajassa 4.15.

Myös sunnuntaina Rastirallin kiersi moni, yhteensä 22 lasta. Viiden rastin rata, jonka pituus oli puoli kilometriä, olikin hieman vaikeampi. Heti ykkösen jälkeen oli tehtävä reitinvalinta ellei halunut puskea tiheikön läpi. Jäljistä päätellen joku oli sen jopa tehnyt. Nopeimman ajan saavutti tälläkin kertaa Katariina, 4.56, mutta Veera oli jo hyvin lähellä ajalla 5.18.

LAUANTAI OSA 1
Rastirallin tulostaulu
LAUANTAI OSA 2
Rastirallin tulostaulu
SUNNUNTAI
Rastirallin tulostaulu