Kilpailunjohtaja

Kilpailujohtaja kiittää

Tämän vuoden Suunto-Games onnistui hienosti. Siitä on kiitettävä monia.

Ensinnäkin kiitoksen ansaitsevat kaikki talkoolaiset - niin tavaroiden pakkaajat kuin purkajat, karttojen pussittajat ja kilpailukeskuksen rakentajat, rastipukkien tekijät ja koejuoksijat, ratamestarit ja ja karttojen valmistelijat. Kaikki te loitte erinomaiset edellytykset Suunto-Gamesin onnistumiseksi.

Suuri kiitos kuuluu myös koko viikonloppun ahertaneelle kilpailukeskuksen väelle, maalille ja tuloslaskennalle, kahvilalle ja muksulalle, ensiavulle ja kenttähenkilöille, infolle ja kuulutukselle sekä myös oman väen kanttiinille. Ilman teidän panosta Suunto-Games ei olisi jälleen kerran ollut hyvän maineensa veroinen.

Vielä kiitän suurta näkymätöntä porukkaa, joka teki työtään taustalla metsän siimeksessä, lähtöä ja viitoittajia, kuntosuunnistusta ja rastirallia, maastoensiapua ja vesihuoltoa. Jos teitä ei olisi ollut, Suunto-Gamesisista ei olisi tullut yhtään mitään.

Lopuksi totean, että vaikka pieniä epäonnistumisia sattuikin, niin ne eivät vähääkään häirinneet Suunto-Gamesin onnistunutta kokonaiskuvaa. Siitä osoituksena kilpailujen tuomarineuvoston puheenjohtajan Erkki Kivistön näkemys kilpailujohdon päätöksestä hylätä sunnuntaina kahden sarjan tulosluettelot.

Toimenpiteet väärän rastin toteamisen jälkeen näin jälkikäteenkin arvioituina olivat hyvin harkittuja. Toiminta oli varsin vastuullista. Kokemattomampi järjestäjä olisi saattanut jäädä odottelemaan mahdollista protestia ja ollut hiljaa koko asiasta sekä mahdollisesti vedonnut vähäiseen virheeseen.

Suunto-Games on seuran vuotuinen voimanponnistus. Siksipä toivotan kaikki seuran jäsenet ja erityisesti te, jotka ette nyt ehtineet mukaan, tervetulleiksi järjestämään ensi vuoden Suunto-Gamesia.

Pekka Väisänen
Kilpailujohtaja