Suunto-Games 2014 Opastus

Opastus ja joukkoliikenne

Kansalaisen karttapaikka: Kilpailukeskus
Navigointiosoite: Vihti, Tervapirtintie 15

Tieopastus

Opastus vanhan Turuntien (maantie 110) ja Tervalammentien (maantie 1215) risteyksestä, josta ajoaika kilpailukeskukseen 15 min. Opastus valmiina la klo 8.00. Peltopysäköinti kilpailukeskuksen tuntumassa. Sateisella kelillä pysäköinti hieman kauempana. Seuraa tilannetta Suunto-Gamesin etusivulta.

Pysäköintimaksu 4 euroa/auto yhteensä molemmilta päiviltä. Yhdeltä päivältä 2 euroa. Suosi yhteiskuljetuksia, jolloin maksu henkeä kohden alenee. Pysäköintilipukkeen saa ostaa infosta.

Asuntovaunuilla tai bussilla tulija, kerro meille etukäteen sähköpostitse .

Joukkoliikenne

Voimassa olevien aikataulujen mukaan mitään kunnollista bussiyhteyttä ei lauantaina eikä sunnuntaina ole.

Tervalammentien kautta busseja ei kulje. Lähin bussi tulee vanhan Turuntien ja Tervalammentien risteyksestä hieman länteen olevalle Palajärventien risteyksen pysäkille (Palojärvi L.). Siitä on kilpailukeskukseen noin 5 km kävelymatka, joten peukalokyytiä tarvitaan - suunnistuspaita tai rastilippu näkyviin, niin eiköhän kyyti järjesty.

Kaikki vanhaa Turuntietä ajavat bussit pysähtyvät Palojärvi L. -pysäkillä. Aikatauluja voi katsella sekä Liikenneviraston matka.fi reittioppaasta että Matkahuollon reittioppaasta

Molemmat löytävät lauantain ja sunnuntain aamubussit, jotka lähtevät Kampista. Lauantaina klo 8.00, 9.00 ja klo 10.00 ja sunnuntaina klo 8.00 ja 10.00. Ajoaika Palojarven pysäkille on noin 45 minuuttia.