Palautetta...   

 

Palautetta Suunto-Gamesista
sp:

21.6.2007

LISÄÄ MUKSULASTA
Muksula oli todellakin loistava rastiralliratoineen ! Ja juoksemani lauantain D21E-ratakin oli hyvä, itse vaan en ollut       

11.6.2007

MUKSULASTA
Suuret kiitokset muksulaan päin!
Loistavaa touhua!
kiitos!
       Saiman (3v) isä


Kysyttävää

7.6.2007

RATAMESTARIN LAUSUNTO
Olisi mielenkiintoista kuulla ratamestarin ajatuksia nimenomaan katsastusradoista ja niiden luonteesta. Vai onko tyydyttävä valvojan lausuntoon - hänkin on varmaan kiertänyt kaikki rastit.

Vastaus: Tällä kertaa meidän on tyytyminen valvojan lausuntoon. Ratamestarit jatkoivat ratojen hiomista viimeiseen asti ja lausunto jäi tällä kertaa kirjoittamatta. Hyvä näin - tärkeintähän ovat rastit eivätkä rekvisiitat. Valvoja on varmasti kiertänyt kaikki rastit ja on lausunnossaan sanonut monta tärkeää asiaa kunhan ne vain osaa oikein siitä lukea.

1.6.2007

VIELÄ TELTTAILUMAHDOLLISUUKSISTA
Ajattelin perheeni kanssa kokeilla telttayöpymistä, mutta erityisesti pienen lapsen kävelymatkojen takia kiinnostaisi tietää, että jos kielletyn alueen telttailupaikoille ei voi mennä, niin mitkähän noista Salmen telttailualueista ovat tarkalleen käytettävissä? Ovatko esim. Paratiisi tai Ison-Parikkaan pohjoispää?

Vastaus: Majoittuminen yleisillä telttailualueilla on OK, jos
- ette kilpaile edustussarjoissa
- ette ole edustussarjalaisen valmentaja
- ette hanki etua muihin kilpailijoihin nähden liikkumalla maastossa.

Nautinnollista kisaviikonloppua perheenne kanssa toivottaen /JBu

29.5.2007

MITÄ MATKOJA ON KUNTOSUUNNISTAJILLE 
Olemme perheemme kanssa tulossa kisoihin ja olemme tutkineet kilpailujen sivuja ahkeraan, mutta silmiimme ei ainakaan ole osunut kuntosuunnistuksesta muuta kuin hinnat! Eli onko matkavaihtoehtoja ja tuleeko niistä tietoa kilpailujen sivulle?

Vastaus: Kuntosuunnistajille on tarjolla kolme rataa: 3,5 ja 7 km. Lisäksi radat ovat erilaiset kumpanakin päivänä /KMa.

18.5.2007

HS:N NUORTEN OSALLISTUMINEN 
Saavatko HS:n nuoret osallistua Suunto-Gamesiin?

Vastaus: Kaikki Helsingin Suunnistajien nuoret H/D16:een asti saavat osallistua Suunto-Gamesiin kuten myös ne H/D18 -sarjalaiset, jotka valitaan osallistumaan katsastuskilpailuun /PLa.

Myös nuoret H/D20 voivat osallistua
katsastuskilpailuun, jos tulevat valituiksi /TRo.

Oman kilpailun jälkeen jokainen HS:n nuori osallistukoon toimitsijatehtäviin muksulassa, tulostaululla ja muissa tarpeellisissa paikoissa

14.5.2007

KOSKA ILMOITETAAN MATKAPITUUDET
On tullut talvella käytyä vähänlaisesti lenkillä ja mietityttää, pitäisikö sitä ilmoittautua lyhyelle matkalle. Toivottavasti matkapituudet tulevat näkyviin ennen ilmoittautumisajan päättymistä!

Vastaus:
Tiedottaja on usean kerran muistuttanut tästä asiasta ratamestareita, mutta ratojen hionta näyttää yhä vaan jatkuvan. Toivotaan kuitenkin että radoista tulee tosi hyvät vaikka matkapituudet sitten paljastuvatkin vasta kilpailuohjeessa. Huomenna on järjestelytoimikunnan kokous, jolloin asiassa varmaan alkaa tapahtua, toivon....

27.2.2007

TELTTAILU KILPAILUKESKUKSESSA
Onko mahdollista telttailla kilpailukeskuksessa?

Vastaus: Kilpailukeskuksessa ei ole mahdollista telttailla, mutta läheisellä Salmen ulkoilualueella on mainiot telttailumahdollisuudet - huomaa kuitenkin, että osa telttailualueista on kielletyllä alueella - lue lisää 

30.1.2007

VANHAT SUUNTO-GAMES -SIVUT
Olisi kiva katsella viime vuosien Suunto-Gamesien tuloksia ja karttoja. Mistähän nämä sivut löytyisivät?

Vastaus: Eivätköhän nuo löydy. Vuoden 2005 jälkeen HS:n sivujen rakenne on muuttunut, joten vanhojen sivujen esiin kaivaminen on hieman konstikkaampaa, mutta viime vuosi varmasti onnistuu. Sivupalkista löytyy linkki.

6.12.2006

MATKAPITUUDET
Mitkä ovat matkapituudet, jos maasto on niin hyvä, niin samalla juoksisin pitemmänkin matkan.

Vastaus: Alustava kilpailukutsu julkaistaneen tammikuussa, jolloin asia lopullisesti selviää. Näillä näkymin lauantaina juostaan keskimatkat ja sunnuntaina pitkät matkat.