Suunto-Games 2014

kuva maastosta
Maaliskuu 2014

14.4.2014
Kuvia maastosta
Kilpailualueen maastokuvia maaliskuulta. Niistä voi arvioida maaston kulkukelpoisuutta ja peitteisyyttä.

Samalla kannattaa käydä vilkaisemassa Raino Lampisen kuva-arkistoa Nuuksion puroista - niitä kun suunnistaja ei tällä kertaa pääse maastossa näkemään.

25.3.2014
Ensimmäiset Suunto-Gamesiin
Ensimmäisiksi ehtivät Suunto-Gamesiin ilmoittautua virolaiset suunnistajat Riina Laev (D50) ja Urmas Laev (H50). He olivat mukana myös viime vuonna.

Suunto-Games onkin Jukolan viestin jälkeen Suomen kansainvälisin vuotuinen suunnistustapahtuma - viime vuonna mukana oli noin 50 ulkolaista suunnistajaa, eniten Virosta ja Venäjältä.

21.3.2014
Kilpailukutsu julkaistu
Kilpailukutsu on tuttuun tapaan julkaistu täydellisenä täällä verkossa. Suunnistajaan 3/2014 tulee kutsusta lyhennelmä.

Kutsussa on kaksi totutusta poikkeavaa asiaa: pesu on ulkoistettu lähiseudun uimarannoille ja lähtökynnystä käytetään nuorten näyttökilpailussa. Molemmista tulee myöhemmin lisää tietoa näille sivuille.

harjoittelukieltoalue
Harjoittelukieltoalue

13.1.2013
Kilpailualue on harjoittelukiellossa
Tämän vuoden Suunto-Gamesin kilpailualue on Suunnistusliiton sääntöjen mukaan automaattisesti kilpailu- ja harjoittelukiellossa.

Säännöt 7.17: Kun kilpailumaasto (kilpailualue) julkaistaan, merkitsee se samalla kilpailu- ja harjoittelukieltoa siinä. Järjestäjä voi antaa oikeuden poiketa tästä. Arvokilpailun kilpailumaasto (kilpailualue) on tuotava julki liiton ohjeen mukaisesti. Lue lisää.

Harjoittelukiellosta on tiedotettu myös Karttarekisterissä

7.1.2014
EM-näyttökilpailu 18- ja 16-vuotiaille
Suunto-Gamesin sunnuntain pitkän matkan kilpailu on samalla myös 18- ja 16-vuotiaiden yksi neljästä näyttökilpailusta Strumicassa, Makedoniassa pidettäviä nuorten EM-kilpailuja varten. Joukkueeseen valitaan kummastakin ikäluokasta 4+4 suunnistajaa.

Joukkue nimetään heti Suunto-Gamesin jälkeen 8.6.2014. Valintaperusteet ovat menestyminen kotimaisissa näyttökilpailuissa ja viime vuoden nuorten kansainvälisissa arvokilpailuissa sekä valintaryhmän näkemys.

Näyttökilpailun sarjoihin H18, D18, H16 ja D16 on avoin osanotto-oikeus. Molemmissa sarjoissa on kuumat ryhmät, joihin SSL:n valmennusjohto valitsee 15 kilpailijaa 1.6.2014 online-rankin mukaan. Kuumat ryhmät arvotaan sarjojen loppuun. Lisää Suunnistusliiton sivuilta.


Pauliina oli kilpailunjohtajana myös vuonna 2011.

1.1.2014
Suunto-Games 2014 pähkinänkuoressa
Suunto-Games järjestetään tuttuun tapaan kaksipäiväisenä kilpailuna viikkoa ennen Jukolaa eli 7-8.6.2014.

Kilpailu käydään Tervalammin seudulla Vihdissä. Kilpailunjohtaja on näillä näkymin Pauliina Lankinen. Ratamestariryhmän johtaja on Hannu Lammi, joka tekee valiosarjojen ja näyttökisan radat. Aikuisten ratojen radoista vastaa Reino Hotti ja lasten radoista Jyrki ja Johannes Louhi