Talkoot

 


Talkoot Tervalammilla  

- Katso tästä ajo-ohje Tervalammille ja tarkka kilpailukeskuksen paikka
- Ja lue tästä lisää talkoista

Kannattaa järjestellä kimppakyytejä ihan seuran budjetin takia mutta myös hiilijalanjäljen (= energiankäytön) pienentämiseksi.

Talkooväelle


Suunto-Games -kilpailut lähestyvät ja viimeistään nyt olisi aika ilmoittautua toimitsijatehtäviin.

Tänä vuonnahan kilpailut ovat hieman totutusta poikkeavaan aikaan, mutta toivottavasti saamme silti paljon HS:läisiä erilaisiin tehtäviin. Huomaathan, että nämä ovat koko seuran järjestämät kisat ja se 'joku muu' ei tällä kertaa enää ole hoitamassa asioita, tai siis juuri sinä saatat olla se 'joku muu'. Erityisesti, jos olet suostuvainen yöpymään kisakeskuksessa yhden tai useamman yön torstain ja sunnuntain välisenä aikana, ole ystävällinen ja ilmoittaudu Erkille tai minulle. Kisakeskukseen tarvitaan noiksi öiksi valvontaa. Ota kaveri mukaan ja viettäkää hieman leirielämää.

Tässä olisi hieman tietoja Suunto-Gamesiin liittyvistä talkoopäivistä, jonne myös tarvitaan väkeä, jotta kisat saadaan kunnialla hoidettua. Sörnäisten lastaustalkoisiin toivotaan ilmoittautumista, mutta saa sinne toki tulla muutenkin. Erkki toivoo reilua osanottoa rakennustalkoisiin, jonne ehtii vielä ihan hyvin työpäivän päätteeksikin. Kisakeskus ei nouse pystyyn  yhden tai kahden miehin voimin.

Runsasta osanottoa toivoen,
Karin Rantamäki
SG2009 Kilpailunjohtaja

 TOIMITSIJAKSI

Mehukkaan haastavia ja mukavia toimitsijatehtäviä tarjolla! Päivitämme toimitsijalistaa koko ajan HS:n internetsivulla. Sinne pääset tästä.

Ilmoittautumisia vastaanottavat kunkin vastuualueen vetäjä sekä Suunto- Gamesin tiedottaja Kari Sane, sähköposti    puh. 045- 67 17447

 TALKOISIIN

Ti 23.6. klo 16-21
Pussitustalkoot, Pirkkolan uimahallin kerhohuoneet
lisätietoja: Karin Rantamäki (karin.rantamaki(a)vtt.fi, 040-549 3212)
Synnöve Miettinen (synnove.miettinen(a)pp.inet.fi, 040-512 3288)

To 25.6. klo 15:30
Lastaustalkoot, Sörnäisten varasto

koordinointi Synnöve Miettinen (synnove.miettinen(a)pp.inet.fi, 040-512 3288)

To 25.6. ja Pe 26.6. klo 15-
Rakennustalkoot, Tervalammi

lisätietoja Erkki Raimovaara (050-559 2060)

27.-28.6 Kilpailupäivät