Kilpailunjohtaja vastaa käytännössäkin Suunto-Gamesin osanottajien hyvinvoinnista


Kiitos

Kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte Suunto-Gamesiin. Vaikka kisat tänä vuonna olivatkin hieman poikkeukselliseen aikaan, oli kisoihin osallistujia silti varsin mukavasti. Kiitos kaikille teille kisailijoille, jotka teitte kisoista järjestämisen arvoisen.

Kisapäivinä meitä HS:läisiä oli jälleen melko mukava joukko järjestämässä kisoja. Toki mukaan olisi vielä mahtunut isompikin joukko, sillä Suunto-Games on koko seuran yhteinen kisa. Talkoolaiset tekivät tosi hyvää työtä ja pussitustalkoissa oli niin paljon väkeä, että hommat saatiin ennätysnopeasti tehtyä. Rakennustalkoissa olisi voinut olla enemmänkin porukkaa, mutta kisakeskus saatiin silti ajoissa pystyyn. Kaiken kaikkiaan HS:n kokenut kisakoneisto on kyllä sen tasoinen, että siihen voi kilpailunjohtaja hyvin luottaa.

Ensi vuonna Suunto-Games palaa jälleen tutulle paikalleen kesäkuun alkuun. Toivottavasti tuleva kilpailujohtaja saa silloin yhtä hyvän porukan kasaan ja myös uusia voimia kantamaan kortensa kekoon. Jos teillä on hyviä kehitysehdotuksia kisojen järjestelyihin liittyen, niin laittakaa ihmeessä palautetta.

Mukavaa suunnistuskesää kaikille toivoo

Karin Rantamäki
SG2009 kilpailunjohtaja