SUUNTO-GAMES KÄSIKIRJA
tekninen päivitys käynnissä....

Taustaa

Suunto-Games 2007 oli historiansa neljäskymmenes. Sen kilpailukeskus oli Salmin ulkoilumajalta noin 500 metriä länteen olevalla niityllä. Se kulkee HS:n keskuudessa nimellä Firmaliigan aukio.

Paikka oli ihanteellinen ja antoi kaikki edellytykset täydellisen kilpailukeskuksen luomiseen. Ja sen me myös teimme. Silloinen kilpailujohtaja Juha Burtsoff sai siitä idean Suunto-Games käsikirjaksi avuksi tuleville kilpailujärjestäjille. Tässä se käsikirja nyt sitten on.

Käsikirjaa on myöhemmin päivitetty - tosin enemmän tai vähemmän säännöllisesti sitä mukaa kun järjestelyryhmän jäsenet ovat saaneet ajatuksiaan paperille.

Monista asioista on kertynyt mainioita osviittoja. Joissakin tehtävistä osaaminen näyttää kuitenkin kulkevan perimätietona. Mutta jospa näihinkin tehtäviin osuisi kerran hyvänäppäiminen HS-läinen, niin tästä opuksestakin saataisiin se täydellinen käsikirja.

Lisää suunnistuskilpailujen järjestämisestä Suomen Suunnistusliitto - Kilpailun järjestäminen


Kilpailukeskus

Hyvin suunniteltu kilpailukeskus on oikotie onnistuneeseen kilpailuun.


Kilpailukeskus mahtuu loppujen lopuksi varsin pieneen tilaan. Tiivissä kilpailukeskuksessa on tunnelmaa ja lähtöjä lukuun ottamatta kaikki on mukavasti lähellä. ---Jatkuu---

Liikenteenopastus

Saapuvan liikenteen opastus on suunnistajan ensimmäinen kosketus kilpailukeskukseen.

Selkeät opasteet antavat hyvän ensivaikutelman tapahtumasta. Turhat U-käännökset jäävät pois, jolloin myös liikenneturvallisuus paranee. ---Jatkuu---