2016   2015   2014   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003   2002   2001


Suunto-Games 2016    
...pidettiin Nuuksionpäässä pilvipoutaisessa ja osin aurinkoisessakin säässä. Kilpailukeskus oli Seppo Merilän mökin pihalla. Kilpailujohtajana toimi Pekka Väisänen ja ratamestareina Raino Lampinen (aikuisten radat) sekä Aimo ja Veli Kangas (lasten radat)

Suunto-Games 2015    
...pidettiin Salmin ulkoilualueella aurinkoisessa säässä. Kilpailukeskus oli metsässä parin kilometrin päässä Salmin pysäköinnistä. Kilpailujohtajana toimi Pekka Väisänen ja ratamestareina Åge Liljeström ja Jouni Savelainen sekä Artur ja Andrei Kulagin (lasten radat)

Suunto-Games 2014    
...pidettiin Vihdin Tervalammilla aurinkoisessa säässä. Kilpailukeskus oli pellolla Tervalammin hoitolaitoksen tuntumassa. Kilpailujohtajana toimi Pauliina Lankinen ja ratamestareina Reijo Hotti ja Hannu Lammi (E-radat) sekä Jyrki ja Johannes Louhi (lasten radat)

Suunto-Games 2013    
...pidettiin Espoon Snettansissa aurinkoisessa säässä. Kilpailukeskus oli Malmströmin metsäpellolla. Kilpailujohtajana toimi Jorma Kuparinen ja ratamestareina Reijo Hyvönen ja Raino Lampinen (lasten radat)

Suunto-Games 2012    
...pidettiin Espoon Solvallassa pilvipoutaisessa säässä. Kilpailukeskus oli Swinghillin huipulla. Kilpailujohtajana toimi Olli Turakainen ja ratamestareina Henrik Tala ja Einari Heinaro sekä lasten ratojen ratamestareina Minna Ryyppö ja Pekka Lammi.

Suunto-Games 2011    
...pidettiin Vihdin Kurjolammella kauniissa ja sunnuntaina myös hyvin lämpimässä säässä. Kilpailukeskus oli Hotelli Elohovin pihamailla. Kilpailujohtajana toimi Pauliina Lankinen ja ratamestareina Repa Hotti ja Raino Lampinen (lasten radat)

Suunto-Games 2010    
...pidettiin Espoon Velskolassa aluksi hieman kosteahkossa säässä, joka onneksi loppua kohden alkoi kirkastua. Kilpailukeskus oli pellolla Espoon seurakuntien leirikeskuksen takamailla. Kilpailujohtajana toimi Tero Kekäläinen ja ratamestareina Kimmo Liljeström sekä Reijo Hyvönen (lasten radat).

Suunto-Games 2009    
...pidettiin Vihdin Tervalammilla aurinkoisessa säässä vaikka pienet sadekuurot välillä raikastivatkin ilmaa. Kilpailukeskus oli pellolla Tervalammin hoitolaitoksen tuntumassa. Kilpailujohtajana toimi Karin Rantamäki ja ratamestareina Reino Hotti sekä Jouko Lahtinen (lasten radat)

Suunto-Games 2008    
...pidettiin Espoon Velskolassa aurinkoisessa säässä. Kilpailukeskus oli pellolla Espoon seurakuntien leirikeskuksen tuntumassa. Kilpailujohtajana toimi Tero Kekäläinen ja ratamestareina  Hannu Lammi ja Reijo Hyvönen sekä Jari Valtonen (lasten radat)

Suunto-Games 2007    
...pidettiin Salmissa aurinkoisessa säässä. Kilpailukeskus oli Salmin ulkoilumajasta vajaan kilometrin päässä olevalla "Firmaliigan" niityllä. Kilpailujen yhteydessä käytiin nuorten H/D20 MM-katsastukset. Kilpailujohtajana toimi Juha Burtsoff ja ratamestareina (Kari Matilainen H/D21E, katsastussarjat ja lasten radat), Jorma Ovaskainen H/D15- (lauantai) sekä Reino Hotti H/D15- (sunnuntai)

Suunto-Games 2006    - sivusto ei enää saatavissa - not available
...pidettiin Pirttimäessä aurinkoisessa säässä. Kilpailukeskus oli varjoisen ikimetsän siimeksessä. Kilpailujohtajana toimi Juha Burtsoff ja ratamestareina Veli-Matti Kyckling, Matti Raula (pääsarjat), Raimo Summanen (ikäihmiset) ja Raino Lampinen (nuoret)


Suunto-Games 2005
    
...pidettiin Solvallassa aurinkoisessa säässä. Kilpailukeskus oli Swinghillin huipulla. Kilpailujen yhteydessä käytiin valiosarjoissa Huippuliigan osakilpailu. Kilpailujohtajana toimi Reijo Hyvönen ja ratamestareina &Åge Liljeström, Kimmo Liljeström (H/D21E) sekä Mikko Miettinen (lapset)

Suunto-Games 2004
...pidettiin Espoon Snettansilla lauantaina sateisessa säässä mutta sunnuntaina oli jo hellettä. Kilpailukeskus oli Snettansin isännän takapelloilla  Kilpailujohtajana toimi Erkki Jalkanen ja pääratamestarina Seppo Raula.


Suunto-Games 2003    
... pidettiin Luukissa, aurinkoisessa säässä. Kilpailukeskus oli pieni, mutta ahtaan tunnelmallinen pysäköintialue heti Vihdintien tuntumassa. Kilpailujen yhteydessä käytiin valiosarjoissa Nordic Meeting eli kansainvälinen B-maajoukkueiden välinen kilpailu. Kilpailujohtajana toimi Tapio Tiura ja ratamestareina Erkki Latvasto sekä Matti Raula (lapset).

Suunto-Games 2002     
... pidettiin Salmissa, kauniissa säässä. Kilpailukeskus oli luonnonhelmassa metsäaukiolla ulkoilutien varressa. Kilpailujen yhteydessä käytiin valiosarjoissa huippujännittävä Huippuliigan osakilpailu. Kilpailujohtajana toimi Tero Kekäläinen ja ratamestareina Seppo Raula, &Åge Liljeström ja Jorma Ovaskainen sekä Aimo Kangas (lapset).

Suunto-Games 2001
... pidettiin Pirttimäessä, vaihtelevassa säässä. Kilpailukeskus oli ulkoilumajan  keittokatoksen viereinen aukio. Kilpailujohtajana toimi Jorma Ovaskainen ja ratamestareina Kari Matilainen sekä Mikko Miettinen (lapset).

 

PS. Olen ollut tiedottajana ja hoitanut samalla verkkotiedottamisen kaikissa yllämainituissa Suunto-Gameseissa vuotta 2006 lukuun ottamatta, jolloin vuorossa oli R2:n keskimatkan SM-kisat. Jos tarvitset tietoja näistä Suunto-Gameseista tai mielestäsi jokin asia vaatii korjausta, ota yhteyttä sp: sanekari(at)gmail.com